INVACARE 3 JAAR LANGER SPONSOR !!!

Invacare blijft voor 3 jaar langer hoofdsponsor van de G-sportwerking van Dienstenaanhuis Lions Zedelgem.

 

Leverancier van hulpmiddelen verlengt overeenkomst voor drie seizoenen.


Invacare is officiële hoofdsponsor geworden van de G-sportwerking van Dienstenaanhuis Lions Zedelgem. De G-sportwerking van Zedelgem is de voorbije jaren alsmaar gegroeid. Binnen het rolstoelbasket is Dienstenaanhuis Lions Zedelgem een grote naam. Zo wonnen ze al 23 keer de Beker van België rolstoelbasket en werden ze 25 keer kampioen van België in 1ste nationale. Europees eindigden ze enkele keren bij de laatste 3.

 

Daarnaast organiseert Dienstenaanhuis Lions Zedelgem op zondag 2 juni 2019 het Belgisch kampioenschap Tijdrijden voor G-wielrenners in het centrum van Zedelgem. Op zondag 22 september wordt er een manche van het Vlaams Kampioenschap G-wielrennen verreden in het centrum van Veldegem.

 

Met deze samenwerking wil Invacare zijn lokale verankering in Zedelgem en België benadrukken. De naam van Invacare zal de volgende 3 seizoenen onder andere te zien zijn op de truitjes van de rolstoelbasketploegen. Daarnaast blijft Invacare de naamsponsor van het internationaal rolstoelbaskettornooi, de Invacare X-mas Cup.

 

Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een handicap, (oudere) mensen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Voorbeelden zijn rolstoelen, scooters, verpleegbedden, patiënten liften en sanitaire hulpmiddelen. Daarnaast verlenen ze  diensten aan deze partijen. Onder meer door technische service, informatievoorziening en productadvies.

 

Dankzij de ondersteuning van Invacare kunnen we ons aanbod G-sport verder uitbreiden. Naast rolstoelbasket en G-wielrennen organiseren we voor het eerst ook een G-loopwedstrijd als onderdeel van de Corneliusrun in Veldegem. Invacare zal op al deze evenementen zichtbaar zijn als onze partner.

 

Meer informatie:
Invacare N.V.                                                        
Autobaan 22                                                        
8210 Loppem                                                      
https://www.invacare.be/nl